Pierre-Henry Gouyon imparteix una conferència en la Jornada de les ciències

El biòleg francès s’ha centrat en l’evolució genètica de l’ésser humà sota la influència del medi ambient

El ministre en funcions d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha inaugurat aquest dimecres al matí al Centre de Formació Professional d’Aixovall la 18a Jornada de les ciències, que en l’edició del 2019 compta amb dues conferències i la 2a Trobada de joves científics, i se centra en la percepció com a temàtica principal.

Durant el matí, després de la inauguració, el biòleg francès Pierre-Henry Gouyon, expert en ciències de l'evolució, ha impartit la primera conferència al Centre de Formació Professional d’Aixovall. Amb el títol 'L’herència, innata, adquirida...? El fil de la vida', ha estat oberta a tothom i s’ha centrat en l’evolució genètica de l’ésser humà sota la influència del medi ambient.

En el marc de la jornada matinal, el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco, en col·laboració amb docents de l'escola andorrana de batxillerat, el col·legi espanyol María Moliner, el col·legi Sant Ermengol i Lycée Comte de Foix, han organitzat la 2a Trobada de joves científics amb un doble objectiu. D’una banda, dinamitzar les assignatures de biologia i geologia, matemàtiques i física i química per desvetllar l’esperit crític dels joves; i de l’altra, permetre a professors i alumnes dels tres sistemes educatius compartir experiències educatives.