La plaça del Poble torna a omplir-se un any més de centenars de palmes i palmons

Una gran quantitat de persones assisteix a la celebració del Diumenge de Rams, oficiat per mossèn Ramon Sàrries

Com ja és tradicional, centenars de persones han omplert aquest diumenge al matí la plaça Poble, a Andorra la Vella, per beneir les palmes, els palmons i els rams d'olivera i llorer. D'aquesta de manera, ciutadans i ciutadanes de totes les edats s'han reunit al centre de la parròquia per celebrar el Diumenge de Rams i donar així el tret de sortida a la Setmana Santa. 

A les 12 hores, coincidint amb el repic de les campanes de l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella, mossèn Ramon Sàrries ha entrat a la plaça i ha beneit les palmes i els palmons dels més joves que s'hi han acostat, així com a totes les persones que han estat presents en aquest indret. Posteriorment, s'ha llegit un fragment de l'Evangeli que donava per finalitzat l'esdeveniment. L'acte, que ha durat al voltant d'uns trenta minuts, s'ha clos amb la tradicional missa a l'interior de l'església que ha iniciat la celebració. 

Un cop s'ha acabat la benedicció, moltes famílies han aprofitat l'ocasió per immortalitzar aquest moment, ja que s'ha pogut veure una gran quantitat de nadons que han viscut aquest esdeveniment per primera vegada. Tanmateix, la gran afluència de públic és un símptoma que aquesta tradició continua ben viva després de més de vint segles de dur-se a terme.