Posar en valor la tasca dels investigadors

La tercera Trobada d’investigadors d’Andorra organitzada pel departament d’Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l’Estudi se celebrarà el 27 de desembre

La tercera Trobada d’investigadors d’Andorra organitzada pel departament d’Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l’Estudi del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior tindrà lloc el 27 de desembre al Centre cultural i de congressos lauredià. Aquesta trobada pretén impulsar i realitzar activitats que permetin posar en valor la tasca que desenvolupen els investigadors del país. En aquesta tercera edició, vol esdevenir un fòrum que permeti donar visibilitat a la recerca que realitzen els investigadors andorrans al país o arreu del món, reflexionar sobre l’estat de la investigació, fomentar l’intercanvi de coneixement i afavorir la cooperació científica per establir nous vincles de recerca o enfortir els existents. L’acte s’adreça a la comunitat científica en general, tant a científics com a institucions que tinguin interès per la recerca o estiguin vinculades directa o indirectament amb aquesta activitat.

La trobada serà inaugurada pel ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover. En aquesta ocasió, fins a vuit investigadors explicaran l’estat de la seva recerca en àmbits tan variats com l'alimentació, l'educació, la geohistòria o el canvi climàtic, i l’acte es tancarà amb un taula rodona sobre recerca i qualitat moderada per la directora de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra, Marta Fonolleda. En aquest marc també es presentarà RecercAND, base de dades que recull i difon la producció científica relacionada amb Andorra.