Premi als 20 anys de ràdio Flaix Andorra

El grup va rebre una menció d'honor en el lliurament dels guardons Ràdio Associació de Catalunya

Flaix Andorra ha rebut aquest dijous una menció d’honor en el marc dels premis Ràdio Associació de Catalunya que es van lliurar a Barcelona en reconeixement als 20 anys de trajectòria al Principat. El director del grup, Quim Barceló, ha destacat que per a ells “significa molt” rebre aquesta menció que consideren “com un premi” ja que “vint anys no són fàcils de passar” i menys, manifesta, en un país com Andorra on hi ha “una quantitat desmesurada d’emissores”. Creu que aquesta menció “referma” la feina feta al llarg d’aquests anys i el suport, també, dels oients.

Aquesta menció d’honor ha estat atorgada en reconeixement del que el jurat ha considerat una “proposta d’èxit de l’àmbit privat que contribueix a normalitzar la presència del català en l’àmbit radiofònic a l’estat andorrà”.

Barceló posa en relleu que el sector radiofònic viu ara un “moment bo” després dels anys de crisi i afegeix que ara es pot "fer un pas més endavant”. I quant als reptes de futur, diu que alguns ja s’estan assolint, destacant el canvi d’estudis que han fet i que ha suposat una important inversió. I opina que a partir d’ara caldrà que el sector estigui atent als canvis constants i per donar resposta al que demanen els oients.

En el mateix acte de lliurament d’aquests premis també van ser reconeguts Mònica Terribas, els 30 anys de la ‘Nit dels ignorants’ o el programa ‘Versió RAC1’ de Toni Clapés, entre d'altres.