Presó provisional sense fiança per al segon detingut per agressió sexual a la Seu d'Urgell

La víctima va denunciar la nit de Nadal que sis persones van fer-li tocaments

El jutjat d'instrucció 2 de la Seu d'Urgell ha decretat aquest dimecres presó provisional per al jove andorrà de 21 anys detingut dilluns per presumpta participació en una agressió sexual múltiple a una jove a la Seu d'Urgell durant la nit de Nadal. 

La causa està oberta per un delicte d'agressió sexual després que la víctima expliqués a comissaria la mateixa nit de Nadal que sis homes van acorralar-la i van fer-li diversos tocaments. El divendres 28 els agents van arrestar un dels presumptes implicats, però el van deixar en llibertat amb càrrecs el mateix dia.  El fet que els tocaments denunciats s'hagin produït amb violència i intimidació, dos requisits establerts pel Codi Penal, fan que els actes s'investiguin com a agressió sexual.

Segons publica Europa Press, al jove detingut el 28 de desembre i que va quedar en llibertat després que la víctima confirmés que no va participar en els tocaments, se li ha retirat el passaport, per la qual cosa no podrà sortir del territori, haurà de presentar-se davant l'autoritat judicial cada primer de mes i no podrà apropar-se ni comunicar-se amb la víctima per qualsevol via.