El Punt de Trobada obre puntual a les nou

Un ascensor que no funciona és l'única limitació sense importància que pateix el Centre

L'ensurt ja ha passat i gràcies al treball de tot el personal del Centre Comercial, aquest dissabte el Punt de Trobada ha pogut obrir les seves portes. Encara queda alguna petita limitació, com per exemple algun ascensor però les tres plantes que formen l'establiment han obert amb tota normalitat.
"Estem amb moltes ganes i molta empenta" comentava Marta Llamas directora de la planta 0. I és que després d'una setmana tancat, el Punt de Trobada ha pogut obrir en aquest dissabte de pont, on recordem les previsions de la Unió Hotelera, el Principat té una ocupació del 82%.

El Centre Comercial és un dels punts de referència on els turistes que entren i surten del país direcció Espanya, se solen aturar i fer les darreres compres. Poder obrir el dissabte del pont ha estat molt important "està entrant molta gent durant aquesta primera hora" comentava Llamas que es mostrava molt optimista en aquest primer dia de l'obertura després de l'esllavissada del passat 10 d'agost que va provocar importants desperfectes a l'establiment.