El terreny de davant del Punt de Trobada, zona de risc

La zona s'ha tornat molt inestable i necessita de treballs de consolidació

Les obres que es poden veure actualment en un terreny situat davant del Punt de Trobada, on suposadament s'havia de construir un centre comercial nou arran de les dificultats per renovar l'arrendament actual, consisteixen de moment en canviar la tanca de protecció, segons ha informat el comú de Sant Julià de Lòria, ja que l'anterior estava molt malmesa i visualment era una imatge poc apropiada per donar la 'benvinguda' als turistes que entren per la frontera espanyola.

A banda del tema visual, segons ha pogut saber l'ARA Andorra, hi ha un altre de més  greu, ja que segons els tècnics existeix un perill real d'esfondrament. La família  Cachafeiro, actual propietària del centre comercial, va dur a terme aquestes obres davant la possibilitat que el propietari del terreny no els hi renovés el contracte per seguir la seva activitat comercial, encara que mai s'ha començat a edificar.

Tècnics d'Ordenament Territorial han alertat que cal prendre mesures de seguretat per consolidar aquest terreny, ara molt inestable, ja que col·lideix amb la  CG1 per on hi ha un trànsit molt dens i hi circulen vehicles de gran tonatge.