La Purito Kids donarà el tret de sortida dissabte d'un gran cap de setmana ciclista

A causa de l'arribada de la marxa cicloturista als Cortals, el Funicamp realitzarà una jornada de portes obertes

Amb un circuit circular de 700 metres de llargada, la tercera edició de La Purito Kids donarà el tret de sortida a un gran cap de setmana ciclista que culminarà aquest diumenge 4 d'agost amb el recorregut pels adults.

El dissabte 3 d'agost, els nens i nenes de 5 a 14 anys tindran l'oportunitat de participar i emular als grans de casa, participant en La Purito Kids. Les sortides seran per grups d'edat, amb el següent ordre: infantils (13-14 anys) faran quinze voltes; prebenjamins (5 i 6 anys), que faran dues voltes; benjamins (7 i 8 anys) que hauran de cobrir quatre voltes al circuit; principiants (9 i 10 anys) que faran sis voltes i alevins (11 i 12 anys) separats en dues subcategories, no federats i federats, que realitzaran vuit i deu voltes, respectivament. El lliurament de premis, als tres primers classificats de cada categoria, està previst que es faci cap a les 13 hores.

Per a la seguretat dels participants de La Purito Kids, el comú d'Encamp té previst realitzar talls intermitents a les carreteres, de 10 a 13 hores, que afectarà el carrer de La Molina, les avingudes Príncep Benlloch i de Joan Martí (només en sentit de baixada a Escaldes-Engordany, perquè el carril de pujada estarà obert), els carrers del Solà, del Pedral, de les Arribes, de la Valireta i del Pas de la Casa. Tanmateix, entre cursa i cursa la circulació de vehicles romandrà oberta entre 5 i 10 minuts.

L'endemà, diumenge 4 d'agost serà el torn de la marxa cicloturista de La Purito, que arriba a la seva cinquena edició. La prova, que porta el nom del ciclista de Parets del Vallès, compta amb tres recorreguts: 28, 80 i 145 quilòmetres, amb sortida a Sant Julià de Lòria i amb arribada als Cortals d'Encamp.

A causa de l'arribada de la marxa cicloturista als Cortals, el Funicamp realitzarà una jornada de portes obertes amb gratuïtat al giny, per facilitar l'arribada dels familiars i seguidors de la cursa a la línia de meta. A més, s'ampliarà l'horari del giny, que serà de 9 a 20 hores.