Pyrénées allarga el temps d'aparcament gratuït per les obres de Meritxell

Els clients de la targeta del centre comercial gaudiran de fins a quatre hores d'estacionament gratis

Pyrénées Andorra oferirà a partir d’aquest dimecres, 25 d’abril, i fins que les obres de l’avinguda Meritxell estiguin finalitzades, és a dir, a principis del mes d’agost, quatre hores d’aparcament gratuïtes al seu pàrquing vertical als clients que tinguin la targeta Pyrénées.

D’altra banda, han informat que aquest dijous faran una festa de presentació de la nova temporada. La celebració arrencarà a les 20 hores i s’allargarà fins a les 22. Els clients tindran aparcament gratuït durant aquestes dues hores i a més un 20% de descomptes en moda, llenceria, mitges, sabates, esports, accessoris tèxtils i marroquineria.

Per amenitzar la festa, Pyrénées ha programat diverses activitats, que arrencaran a les 18 hores amb l'actuació del Cor Rock d’Encamp, a les escales de la Fnac. A continuació, hi haurà l'actuació en directe del grup de música cubana Calle Habana. A més, s'oferiran mojitos gratuïts, degustació de la cervesa andorrana Craft Beer & Other Pleasures i una font de xocolata. També hi haurà ‘Photobooth’ perquè tots els assistents puguin emportar-se un record.