Recollida de signatures perquè la psicologia entri a la cartera de serveis

Properament, el president del Copsia, Òscar Fernández, mantindrà diverses reunions amb la direcció de la CASS i amb la comissió de Sanitat i Medi Ambient del Consell General

El Col·legi oficial de psicòlegs d'Andorra (Copsia) ha iniciat una recollida de signatures per a mostrar i reforçar el suport popular amb el qual compta la demanda d'incorporació a la cartera de serveis de la sanitat pública com un especialista de salut més, segons indica en un comunicat.

Aquesta acció s’emmarca dins de les properes accions que pensa dur a terme el col·legi per aconseguir l’objectiu. Properament, el president del Copsia, Òscar Fernández, mantindrà diverses reunions amb la direcció de la CASS i amb la comissió de Sanitat i Medi Ambient del Consell General. La idea es poder avançar en les negociacions i converses perquè la inserció de la psicologia en la cartera de serveis pugui ser una realitat. Tot plegat es vol aconseguir abans que la proposta del ministeri de Salut, per a la nova cartera de serveis, entri a tràmit parlamentari.

El col·lectiu de professionals de la psicologia espera comptar amb el màxim suport de la ciutadania en aquesta recollida de signatures.