Reunió dilluns per buscar solucions als horaris dels busos al Pas de la Casa

El comú d'Encamp ha rebut el neguit dels ciutadans i ha demanat que es faci una trobada per mirar de tractar les diferents qüestions que preocupen els usuaris

Usuaris dels autobusos al Pas de la Casa han vist com la nova concessió de les línies de transport públic nacional els ha perjudicat especialment pel que fa als horaris, ja que han vist retallat el servei tant en el primer com en l’últim autobús del dia, la qual cosa els està comportant molts maldecaps. El comú d’Encamp, i especialment el conseller que es desplaça cada setmana al Pas de la Casa, ha pogut anar constatant al llarg d'aquests dies aquest malestar. Davant aquesta situació, el cònsol major, Jordi Torres, ha demanat ja una trobada amb l’executiu i la companyia que presta el servei, la Cooperativa, per mirar de trobar una solució.

Així, tal com ha comentat Torres, la trobada entre tècnics comunals, tècnics del Govern, representants polítics i de la concessionària es farà aquest dilluns vinent “per buscar solucions” a les diferents qüestions que els veïns i usuaris dels busos del Pas de la Casa han fet arribar a la corporació comunal. Torres explica que un cop van anar veient aquest neguit dels ciutadans, i també de l'associació de veïns del Pas, es van posar en contacte amb l'executiu per saber quina era la situació, és a dir, quins canvis comportava la nova concessió, i que després d'aquest contacte es va concretar la reunió que tindrà lloc aquesta setmana vinent.

El cònsol major exposa que el principal neguit que els han fet arribar és el que fa referència als horaris, ja que tant al matí com a la tarda s’han perdut trenta minuts. En aquest sentit, al matí l’autobús surt trenta minuts més tard, i a la nit, mitja hora abans. A més a més, el fet que quan els busos arriben a Escaldes-Engordany facin part del recorregut per fora, és a dir, per la carretera de l’Obac, també ha generat queixes entre els usuaris.