El SAAS i Salut prendran decisions sobre el Cedre a partir de les aportacions del grup de treball

L’equip està format per la direcció assistencial de la parapública, professionals del centre i una infermera

La direcció del SAAS i el ministeri de Salut prendran les futures decisions que afectin al Cedre a partir de les aportacions del grup de treball creat per tirar endavant el procés de transformació al centre, segons informa la parapública en un comunicat. L'equip de treball està format per la direcció assistencial del SAAS, representants de professionals del centre i també per un infermer/a representant del Col·legi d’Infermeria.

En el marc del grup de treball es prendran les decisions oportunes per acabar definint la funcionalitat i tots els aspectes de la nova organització incloent la governança i la mateixa gestió del centre. Així s’ha fet saber també a les infermeres del Cedre, que han fet arribar una carta de rebuig de la coordinació actual del centre.

El Cedre es troba en un procés de transformació que ha de portar el centre cap a una institució centrada en l’atenció a la persona per tal d’evolucionar cap a un model de serveis menys sanitaritzat i molt més proper i lligat a les preferències i necessitats individuals de les persones.