El SAAS confirma oficialment l'acomiadament de Gómez

El metge està encausat per la Batllia per un presumpte apropiació indeguda del sistema de triatge del centre hospitalari

Finalment, i després que la notícia fos 'vox populi' i que des de la direcció del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) es limitessin a indicar que no tenien res a comunicar, aquest dilluns l'ens ha informat de manera oficial de l'acomiadament del doctor Josep Gómez Jiménez. El fins ara cap d'Urgències de l'hospital serà destituït de forma causal, com ja s'havia explicat, fet que no comportarà cap indemnització econòmica. Tal com es detalla en el breu comunicat que el SAAS ha fet arribar a la premsa, l'acord ja ha estat formalment notificat a l'implicat i prendrà efecte una vegada l'interessat “es trobi en disposició de reincorporar-se al seu lloc de treball”.

Cal recordar que està encausat per la Batllia per un presumpte apropiació indeguda del sistema de triatge del centre hospitalari. Segons es desprèn de la investigació, el doctor hauria patentat el sistema de triatge com a propi i a partir del 2013 l'ens hauria deixat de cobrar-ne els drets, tal com el Tribunal de Comptes ha alertat des d'aquella data en els seus informes anuals. En el marc d'aquesta investigació, que intenta esclarir diverses irregularitats al voltant del SAAS, també hi ha implicades onze persones més. Al saber-se la notícia, la setmana passada alguns treballadors van celebrar la decisió per la mala maror i la mala relació que hi havia amb l'excap d'Urgències.