Santa Coloma es quedarà sense aigua la nit de dilluns a dimarts

En total seran set hores i el motiu són unes obres de millora de la xarxa

Amb motiu d'unes obres de millora de la xarxa d'aigua potable, una part important de Santa Coloma es quedarà sense aigua la nit del proper dilluns dia 12 i la matinada de dimarts, dia 13. Tal com ha informat el comú d'Andorra la Vella, els talls en el subministrament començaran a les 23 hores del dilluns i s'allargaran fins a les 6 hores de dimarts (set hores en total). S'han programat de nit i de matinada "per mirar de minimitzar el màxim possible l'afectació", explica la corporació.

Les àrees afectades són l'avinguda de Santa Coloma (des de Camp Pauet a Camí de la Borda Mateu), l'avinguda d'Enclar (des del Camí de la Borda Mateu a la rotonda Mare Janer), el carrer Prat Salit, el carrer de la Plana, el passatge del Cedre, el carrer del Cedre, el carrer Castell de Sant Vicenç, el carrer del Contrapàs, el carrer Esteve Albert, el carrer Mn. Lluís Pujol, el carrer Roureda Tapada, el carrer dels Barrers, el Camí Ral i el carrer Prat Condal.

Durant les hores que es tallarà el subministrament d'aigua s'aprofitarà per instal·lar una aixeta general nova entre el carrer Camp Pauet i la rotonda Mare Janer, i per renovar dues escomeses antigues.