Un got de Starbucks es cola en una escena de 'Joc de trons'

Un cafè de la cadena nord-americana apareix per sorpresa en una escena a Hivèrnia

No hi ha capítol de 'Joc de trons' que no vingui acompanyat d'alguna polèmica. Si la setmana passada el focus d'atenció era el debat sobre la foscor de la batalla d'Hivèrnia, aquesta les mirades s'han centrat en un got de Starbucks que es veu en una escena del quart episodi. En un moment de l'episodi es pot veure un got de la cadena nord-americana de cafeteries damunt d'una taula, un element que no se sap si apareix per culpa de l'oblit de tot l'equip de la sèrie o si és una picada d'ullet als espectadors més atents.  

La imatge ha començat a circular per les xarxes i els usuaris no han perdut l'ocasió de fer mems i bromes sobre aquest element inesperat. Una de les bromes més repetides és la impossibilitat d'escriure en un sol got de Starbucks tot el nom de Daenerys Targaryen, que amb tots els títols que reclama és un dels més difícils de recordar (de fet, es presenta com a Daenerys de la Tempesta, hereva legítima del Tron de Ferro, de la Casa Targaryen, Reina dels Àndals i els Primers Homes, protectora dels Set Regnes, Mare dels Dracs, la Khalessi del Gran Mar Verd, la que no crema i la Trencacadenes, entre altres noms).  

Tot i que la majoria d'usuaris s'han pres l'error amb humor, d'altres s'han queixat que els responsables de la sèrie més cara de l'actualitat no hagin estat prou atents per evitar la pífia.