Tallers saludables i per a gastrònoms

La cuina de Bomosa és un nou espai per a l’aprenentatge i la creació que s’ha donat a conèixer en societat aquest dimarts a la tarda

Una proposta de tallers de cuina perquè la gent pugui conèixer els productes ecològics, de proximitat i saludables, amb el principal objectiu de gaudir amb les activitats. Amb aquest ideal principal ha nascut i s'ha presentat en societat, aquest dimarts a la tarda, la cuina de Bomosa. Un espai que pretén acollir cursos que van des de com poder realitzar sushi casolà, passant per la preparació de còctels, a la creació d'una dieta adequada per a la gent que fa esport o té alguna intolerància.

Els tallers es realitzen de dimarts a dijous de 19 a 21 hores i estan oberts a tothom. Tot i això, el director de la fundació Bomosa, Sergi Penedès, ha volgut emfatitzar que es poden establir horaris nous perquè tothom pugui gaudir i provar els tallers. “Unir gent que tinguin les mateixes inquietuds que nosaltres i puguin tenir un espai on créixer, fer tallers i donar oportunitat a emprenedors”, ha ressaltat la directora general de Bomosa, Gemma Riu. 

Una gran varietat de propostes que es divideixen en alta cuina o cuina més saludable, i que el preu del taller va dels 20 als 60 euros. Tot plegat ha estat una iniciativa que compta amb la implicació directa de Bomosa i també d'Alma Gastrònoma i que es pot tirar endavant gràcies a la implicació de xef i sommeliers dels dos grups.