Talls puntuals durant tot el dia de dissabte davant el Punt de Trobada

Tant la Policia com Mobilitat confirmen que l'afectació va ser mínima i es varen fer com a prevenció 

Durant tot el dia d'aquest dissabte es varen produir talls puntuals de la circulació a la CG1 al pas pel Punt de Trobada, en veure com és produïen petits despreniments a la zona anomenada ' La Portalada'.

Segons han informat tant la Policia com Mobilitat "els talls s'hi han produït durant tot el dia, però han estat per prevenció, però no s'ha produït cap mena d'afectació extra". Les constants esllavissades que s'estan produint a la zona aixequen una gran polseguera que moltes vegades provoca la inseguretat i dubtes a tots els vehicles que circulen, en el moment per la zona. Des de Mobilitat asseguren que "és cert que el tall de circulació de les 20.30 aproximadament va ser una mica més llarg, però simplement va ser pel fet que la polseguera aixecada va ser més gran. Vam esperar que s'esvaís per restablir la circulació amb els dos carrils habituals de pujada a Sant Julià de Lòria".

Des de la Policia també confirmen la informació que ha donat Mobilitat dient "es fan els talls com a preventiu. Han caigut quatre roques que no han arribat a la carretera, però ha estat una actuació que hem anat fent constantment durant tot el dia"

A causa de aquests talls puntuals, va haver-hi retencions durant tot el dia, però en cap moment es va tallar el transit a la zona. Simplement es va tancar el carril més proper a la muntanya. El mateix dissabte a la nit estava restablerta la circulació amb els carrils habituals tant de pujada a Sant Julià de Lòria com de sortida del país cap a Espanya.