Toni Martí lliura a l’EENSM com a regal de Nadal un sistema de descans elèctric

Com cada any per aquestes dates, el cap de Govern fa una visita al centre durant la qual entrega un present perquè puguin beneficiar-se les persones ateses

El cap de Govern, Toni Martí, ha lliurat aquest divendres el regal de Nadal a l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell que, en aquesta ocasió, ha estat un sistema de descans elèctric i reclinable. Com cada any per aquestes dates, el cap de Govern fa una visita a l'EENSM durant la qual entrega un regal perquè puguin beneficiar-se les persones ateses. Enguany, l'obsequi ha consistit en una butaca elèctrica que, entre altres característiques, permet a la persona que està asseguda posar-se dreta de manera independent. Tanmateix, la butaca ofereix la possibilitat de fer canvis posturals i, en poder aixecar-se el recolza peus, millora el retorn venós.

Durant la visita, el cap de Govern, acompanyat pel ministre d'Afers Socials Justícia i Interior Xavier Espot, del ministre d'Educació i Ensenyament Superior Eric Jover, de la secretària d'Estat d'Afers Socials i Ocupació Ester Fenoll, de la directora del departament d'Inspecció i Qualitat Educativa Marie Pagès, han parlat amb les persones ateses i han pogut conèixer de primera mà del grup jove ocupacional d'usuaris dels tallers ocupacionals, Xeridell, quines són les activitats que fan. A més, el cap de Govern ha pogut viure una experiència sensorial amb el ‘MyRoom’ i, per finalitzar la visita, les persones ateses que durant l'any fan classes del grup de cant han fet una petita demostració a tots els assistents en una cantada de nadales.