Trenta-set expositors formen part del mercat de segona mà d'Ordino

Roba, accessoris, calçat, elements de la llar i joguines, el més venut

La planta baixa de l' Andorra Congrés Centre Ordino ha acollit aquest dissabte la segona edició del mercat de segona mà. Un total de 37 expositors s'han aconseguit omplir l'espai que disposava l'organització. La majoria d'expositors mostraven roba i accessoris, però també hi ha complements, elements de la llar, calçat i joguines. També hi ha una zona de tallers, on els més petits han aprés a fer detergent i desodorant, durant al matí.

El conseller de Turisme, Esports i Dinamització de comú d'Ordino, Jordi Serracanta valorava aquesta iniciativa dient que "és una activitat que arriba a la segona edició amb un creixement important d'expositors, en referència a la primera edició". En el 2018, la planta baixa del ACCO no es va omplir del tot, aquest 2019, sí que ho ha fet. En aquest sentit Serrancanta ha comentat que "aquesta edició els expositors han ocupat tot l'espai en una certificació que cada vegada tenim moltes coses a casa que estan noves i que no utilitzem". I és que aquest és un dels motius del mercat de segona mà. Coincidint amb la setmana dels residus, com indica Serrancanta "a casa tenim moltes coses que estan noves i que no utilitzem, aquesta activitat és una oportunitat per intentar treure-s'ho".

El comú d'Ordino es va proposar, segons indica el seu conseller de Dinamització "que cada cap de setmana hi hagi alguna activitat" i és per aquest motiu que la conselleria que encapçala Serracanta seguirà treballant. Segons el propi conseller "ja treballem de cara al Nadal amb diferents activitats".

L'entrada al mercat de segona mà d'Ordino és gratuïta i estarà oberta fins a les 8 del vespre.