Tres accidents de moto durant aquest dimarts

Un dels cotxes implicats s'ha endinsat dins d'una gasolinera

Precisament el mateix dia que s'ha presentat una campanya per reduir els accidents de trànsit, ha estat una jornada negativa pel que fa a sinistres on s'han vist involucrats motoristes.

Un d'ells ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda a la rotonda de la Margineda e ntre una motocicleta Kawasaki KDX125 i un turisme Hyundai Kona, a les 14.15 hores.  El motorista, menor de 17 anys, ha resultat ferit encara que amb lesions de poca importància. El vehicle implicat ha acabat dins de la gasolinera que s'hi troba just al costat.

La rotonda del Pont de Tobira, a l'avinguda Tarragona, també ha estat la localització d'un accident entre una motocicleta Aprilia SR125 i un turisme Ford Focus de matrícula espanyola. El motorista, resident de 58 anys, ha resulta ferit.

A les vuit del matí a l'avinguda Enclar, número 27, a Santa Coloma, ha tingut lloc un accident amb dos vehicles implicats, una motocicleta Kawasaki Z i i un turisme Toyota Corolla, ambdós amb matricula andorrana. El conductor de la motocicleta, un home resident de 27 anys, ha resulta ferit.