Tret de sortida a la temporada amb la vista posada al cel

Vallnord ha obert aquest divendres incorporant uns 450 temporers i amb el 32% de les pistes obertes a Pal Arinsal i el 40% a Ordino Arcalís

Vallnord ha donat aquest divendres el tret de sortida a la temporada amb un 32% de les pistes obertes a Vallnord-Pal Arinsal i el 40% a Vallnord-Ordino Arcalís. La previsió és que al llarg d’aquesta nit i dissabte al matí nevi i que, per tant, aquestes xifres vagin variant i que al llarg del cap de setmana es puguin anar obrint més pistes i més remuntadors, que aquest divendres arriben al 46% a Pal Arinsal i al 75% a Ordino Arcalís.

Els gruixos de neu amb els quals ha obert Pal Arinsal és d’entre els 20 i els 30 centímetres, mentre que a Ordino Arcalís s’arriba a entre els 40 i els 60. A més, i arran de les nevades que encara s’esperen en les properes hores, la previsió és la d'obrir més espais i amb bones condicions, i més tenint en compte que a partir de dissabte a la tarda ja s’espera bon temps. De cara a diumenge, de fet, les previsions d’afluència són força optimistes.

Aquest primer cap de setmana han començat a treballar a l’estació 111 treballadors temporers a Ordino Arcalís i 335 a Pal Arinsal, és a dir, unes 450 persones a banda del personal fix. Les properes setmanes s’aniran incorporant la resta de treballadors de temporada, fins als 650 a Vallnord-Pal Arinsal i els 230 a Vallnord-Ordino Arcalís.

Pel que fa a Grandvalira, que dona el tret de sortida a la temporada aquest dissabte, aquesta matinada han acumulat uns vint centímetres de neu, i s'espera que en les properes hores es puguin acumular més centímetres de neu nova, amb la qual cosa l'obertura de pistes i de ginys variarà en funció de les condicions meteorològiques.

Etiquetes