Troben un home mort durant un concert de Lola Índigo a Gijón

Diversos testimonis van avisar a emergències en veure'l caure a l'aigua

El concert de Lola Índigo a Gijón aquesta nit passada ha estat notícia per qüestions que tenen ben poc a veure amb la música. Un home ha estat trobat mort a la platja de Poniente de la localitat asturiana durant el xou que va oferir la cantant d''Operación Triunfo'. Per ara, la policia encara està investigant les causes de la defunció, segons informen diversos mitjans.

A l'espera de l'autòpsia, que es farà al llarg del dia d'avui a l'Institut de Medicina Legal d'Oviedo, les autoritats estan treballant en diferents hipòtesis, com ara que es tracti d'una caiguda o d'un suïcidi. Diversos testimonis van avisar emergències pels volts de les onze de la nit i, després de treure de l'aigua el cos de la víctima amb l'ajuda d'una corda, els serveis mèdics van practicar-li les tasques de reanimació cardiopulmonar, que no van aconseguir salvar-li la vida.

Diverses persones que eren a la zona en el moment de la tragèdia han explicat que van veure la víctima caminant prop d'una barana i que "es va precipitar a l'aigua". L'home tenia 61 anys.