Troben el cos d'un home que podria ser Mathieu Marot

Els resultats de les anàlisis del forense se sabran al llarg d'aquest divendres

La policia francesa ha estat alertada aquest dijous després que un navegant trobés un cos surant a les proximitats de La Grande-Motte, una població marítima molt propera a l'àrea de Montpeller. El cadàver ha estat enviat a l'institut forense d'aquesta ciutat per tal d'esbrinar les causes de la mort, i de si es tractaria de  Mathieu Marot, l'home de 37 anys que havia estat resident del Principat i del qual no se'n tenia cap notícia des de feia dues setmanes.

Els resultats de les proves, que determinaran tant les causes com la identitat, se sabran al llarg d'aquest divendres. Fonts properes a l'ARA Andorra, ja van coincidir en el fet que des de feia temps el jove estava passant "per una situació complicada", i que per aquesta raó requeria medicació. Les primeres investigacions apuntaven que Marot s'hauria endinsat a l'aigua de la platja de Paravas-les-Flots, un fet que li hauria provocat un tall de digestió. En aquest sentit, i a causa de la situació personal de la víctima, els mateixos investigadors no descartaven altres hipòtesis.

Mathieu Marot, fill d'uns coneguts professors de Lycée Comte de Foix, va desaparèixer quan va sortir d'Andorra amb el seu cotxe en direcció a la ciutat de Montpellier, al sud de França. La família del desaparegut, mitjançant les xarxes socials, va trigar molt pocs dies a perdre l'esperança de trobar-lo en vida, per la qual cosa van organitzar una cerimònia en el seu honor, que està prevista pel pròxim 7 de desembre a la població francesa de Chanac.