Èxit de la jornada benèfica d'Unicef al Museu Carmen Thyssen Andorra

Ambdues entitats mostren la seva satisfacció pel treball conjunt de dinamitzar l'art i la solidaritat

Aquest dijous es va portar a terme a les instal·lacions del Museu Carmen Thyssen Andorra la jornada benèfica i solidària en benefici d' Unicef que portava el nom de #PayWhatYouWish. El museu va registrar un total de 135 entrades i la seva recaptació íntegra anirà destinada al comitè de l'ONG andorrana.

Com a activitat complementària a la jornada es va programar l'elaboració d'un mural solidari on varen participar 56 infants procedents de diferents parròquies com també turistes que visitaven el museu.

Un altre dels punts importants va ser la guardiola de donatius que es va situar a l'entrada del museu i on es varen recollir 166,45 euros. Aquesta quantitat li cal sumar la recaptació per les entrades venudes es va recollir un total de 364,87 euros.

La col·laboració entre el Museu Carmen Thyssen Andorra i Unicef Andorra ja és una de les tradicionals del país i d'aquesta manera, i amb la programació d'activitats, intenten dinamitzar l'art i la solidaritat. Ambdues entitats han mostrat la seva "satisfacció" pel treball conjunt alhora que "mostren l'interès de seguir col·laborant plegades".