Unicef recapta 11.000 euros en els Encants Vintage

Els diners es destinaran a les poblacions autòctones de Lékoumou, al Congo

El Comitè d’Andorra per la Unicef ha recaptat 11.046,85 euros durant l’obertura dels Encants Vintage els dies 31 de maig i 1 de juny al Tulip Inn Andorra Delfos Hotel. Han estat moltes les persones i empreses que han col·laborat en aquesta 4a edició dels Encants Vintage (2a edició d’estiu) donant serveis i/o articles de moda tant nous com de segona mà per vendre. Cal recordar que els Encants Vintage són una versió curta del tradicional mercat dels Encants que Unicef Andorra organitzava des de feia quinze anys i on s’hi pot trobar exclusivament roba i complements.

La valoració que es fa és molt positiva ja que ha continuat la bona acollida entre totes les persones que hi han passat i que han fet alguna compra. La propera cita amb els Encats Vintage serà la 3a edició d’hivern durant el mes de novembre. Els fons obtinguts gràcies als Encants es destinen a la millora de l’estatus social de les poblacions autòctones a Lékoumou als quals Unicef Andorra dona suport al Congo.

Aquest projecte pretén contribuir a la millora de l'estatut social facilitant l’accés als serves bàsics (educació, sanitat, registre de naixement, aigua potable...) de les poblacions autòctones en el marc del desenvolupament d'una estratègia nacional de protecció dels drets.