Vigilància 24 hores per al parc de la Serradora

Aquest espai de Santa Coloma s'inaugura aquest dijous i es vol evitar bretolades

Santa Coloma estrenarà aquest dijous el parc de la Serradora i ja des de la posada en funcionament d’aquesta instal·lació es disposarà de videovigilància i vigilància les 24 hores. La corporació comunal ha optat per aquesta mesura, que també s’ha aplicat al Parc Central, amb la voluntat que tingui un efecte disuasori. De fet, des de la corporació s'espera que això serveixi per evitar bretolades.

Aquest mateix dimecres la corporació comunal ha convocat un concurs nacional per adjudicar el servei de vigilància presencial d’aquest espai. Tal com informen des de la corporació comunal, mentre no es resol aquesta convocatòria (les empreses tenen temps fins al 19 d’agost per presentar les seves ofertes) la corporació ha procedit a fer una demanda de preus i ha contractat una empresa de vigilància, seguint els criteris de contractació pública.

El parc de la Serradora es troba a tocar de l’aparcament del mateix nom i de l’escola andorrana i té una extensió de 1.200 metres quadrats. El cost del projecte ha estat de 404.261 euros i és la primera fase del parc fluvial que preveu el pla urbanístic comunal. Aquest nou espai inclou un ‘skate park’, una àrea de repòs i un circuit ‘pump track’ per a bicicletes.