Nou quilòmetres de cua per sortir del Principat pel riu Runer

S'ha habilitat un doble carril al vial de Pobladó i a l'avinguda Francesc Cairat

Comença l'operació sortida. El pont de la Puríssima arriba al seu final i ja són molts els visitants que han optat per començar a marxar aquest diumenge al matí i evitar les tradicionals cues per abandonar el Principat. Amb tot, el trànsit s'ha començat a complicar cap al migdia i ja són nou els quilòmetres de cua per sortir en direcció sud, cap a la duana del riu Runer. Segons informa Mobilitat, la congestió comença a les avingudes Tarragona i Salou i arriba fins a la frontera hispano andorrana. A Canillo també hi ha trànsit dens amb aturades durant dos quilòmetres, en direcció sud, i per sortir d'Encamp també hi ha circulació densa.

Per facilitar la sortida, s'ha  habilitat un doble carril a la CG1, a Andorra la Vella i a Sant Julià de Lòria, concretament, al vial de Pobladó i a l'avinguda Francesc Cairat. 

Segons Mobilitat, es preveu trànsit dens fins a les tres de la tarda, a la frontera hispanoandorrana, i de fins a les cinc de la tarda, per la frontera francoandorrana. Cap aquest diumenge al migdia ja havien abandonat el país pel riu Runer més de 1.700 vehicles, i pel Baladrà, uns 350.

També hi ha cues de dos quilòmetres a la C-14, al municipi d'Organyà, en sentit sud.