Societat 05/06/2018

Acampada en protesta pels preus dels lloguers el 26 de juny

L'activitat tindrà lloc a la plaça del Poble d'Andorra la Vella i ha estat convocada per Podem Andorra, la Unió Sindical i el Sindicat Andorrà de Treballadors

ARA Andorra
1 min
La plaça del Poble d'Andorra la Vella és l'escenari habitual de les concentracions ciutadanes. / ARXIU ANA

Andorra la VellaPodem Andorra, la Unió Sindical d'Andorra i el Sindicat Andorrà de Treballadors han convocat una acampada simbòlica de protesta pels preus dels lloguers el 26 de juny a partir de les dotze del migdia a la plaça del Poble d'Andorra la Vella. En un comunicat afirmen que "els poders públics han de promoure les condicions necessàries per fer efectiu el dret de tothom a gaudir d'un habitatge digne".

Així mateix, recorden que l'article 33 de la Constitució recull que els poders públics han de promoure les condicions necessàries per fer efectiu el dret de tothom a gaudir d'un habitatge digne. També demanen la participació d'altres entitats polítiques i socials que es sentin properes, i la ciutadania que es vulgui sumar. Durant l’acte d’acampada protesta es faran diferents activitats com les trobades de debat de temes socials.

En el mateix comunicat subratllen que "tal com s’ha acordat amb les diferents entitats col·laboradores, cal dir, com no pot ser d’altra manera, que en tot moment es vetllarà pel civisme públic, pel mobiliari urbà, per la higiene, i per la bona convivència ciutadana durant l’acte".

stats