L'home de 61 anys ferit en l'accident del Punt de Trobada serà traslladat a la seva localitat

La víctima presentava policontusions i una lesió molt greu a l'abdomen que va requerir una operació quirúrgica en el mateix dia del sinistre

L'home de 61 anys que va resultar ferit de gravetat en l'accident del 14 de febrer davant del Punt de trobada, serà traslladat en les pròximes hores segons fonts de l'hospital, a un altre centre mèdic de la seva localitat. La víctima presentava policontusions i una lesió molt greu a l'abdomen que va requerir una operació quirúrgica el mateix dia del sinistre. Tot i la gravetat del pacient, l'operació va ser un èxit i se'l va poder estabilitzar, encara que va continuar ingressat a l'UCI amb pronòstic reservat.

En l'accident, la seva acompanyant, una dona de 84 anys i mare del conductor, va morir a causa de l'impacte frontal contra un camió que estava estacionat al pàrquing del centre comercial. Les causes de l'accident encara resten per confirmar-se, tot i que les investigacions apunten al fet que el conductor podria haver patit un petit mareig que va fer que se sortís de la via.