Societat 22/04/2022

Dos accidents amb ferits a Encamp

Una dona de 43 anys i un jove de 17 han resultat ferits lleus arran dels sinistres

ARA Andorra
1 min
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Andorra la VellaDues persones han resultat ferides aquest divendres a la tarda a Encamp en dos accidents que s'han produït amb una hora i mitja de diferència. Segons informa el Cos de Policia, el primer sinistre ha tingut lloc a les 16.28 hores al número 81 de l'avinguda François Miterrand després d'una col·lisió per abast amb tres vehicles implicats: un camió Renault Premium, un turisme Seat Ibiza i una motocicleta Honda SH 125, tots tres amb matrícula andorrana.

La conductora de la motocicleta, una dona resident de 43 anys, ha hagut de ser traslladada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell amb ferides lleus. Arran del xoc, a més, agents del Servei de Circulació han hagut d'habilitar un pas alternatiu per tal de donar fluïdesa al trànsit.

El segon sinistre ha tingut lloc a les 17.56 hores a la rotonda inferior del túnel de les Dos Valires. En aquest cas s'ha produït una col·lisió per abast entre un turisme Volskwagen T-Roc amb matrícula espanyola i una motocicleta Honda SCV 100 amb plaques andorranes. El conductor de la motocicleta, un jove de 17 anys, també ha resultat ferit, tot i que semblaria que de poca gravetat.

stats