Societat 01/03/2019

Acció Feminista es concentrarà a la plaça Lídia Armengol el 8 de març

A la tarda, l’AFdA, Stop Violències i l’ADA participaran per primera vegada en una manifestació conjunta

T. Navarro
1 min
Lectura del manifest d'Acció Feminista Andorra durant el 8 de març passat. / E. J. M.

Andorra la VellaAcció Feminista (AFdA) ha convocat per a les tres de la tarda del 8 de març una concentració a la plaça Lídia Armengol, davant de l'edifici del Consell General. Allà, llegiran el manifest de l'associació, on es denuncien les desigualtats que pateixen les dones "pel simple fet de ser dones" i on s'especifiquen els punts que creuen que hauria de seguir la societat andorrana per aconseguir una igualtat plena.

Al vespre, l'AFdA se sumarà a la manifestació feminista per al Dia internacional de la dona. "És el moment en què la gent ha de reivindicar els seus drets", ha explicat la presidenta de l'associació Antònia Escoda, que creu que si "nosaltres ens vam sumar a la manifestació en favor dels drets laborals, esperem que se sumin per demanar una societat més igualitària". La manifestació compta amb el suport de l'Institut de Drets Humans, el Partit Socialdemòcrata i Podem Andorra.

L'ADA també participarà en l'acte, sent la primera vegada que les tres associacions feministes participaran en una manifestació pels carrers d'Andorra. L'associació ha fet difusió de la protesta a través de les xarxes socials i entre les sòcies. Amb tot, la presidenta del grup, Montse Nazzaro, no sap si podran assistir a la concentració a la plaça de la capital, ja que tenen previst formar part d'actes a l'edifici del Govern i a Encamp.

stats