Societat 29/03/2019

Acció Feminista encortaja les autoritats a seguir "lluitant" contra la "xacra" de la prostitució

Demanen que es castigui "amb les penes màximes els proxenetes i es persegueixi els clients, implementant una legislació clara en aquest sentit"

ARA Andorra
1 min
Un moment de l'assemblea constituent d'Acció Feminista d'Andorra. / M. F.

Andorra la VellaAcció Feminista d'Andorra insta les institucions a continuar "lluitant" contra la "xacra" de la prostitució arran del desmantellament d'una xarxa que es dedicava al tràfic d'éssers humans. D'aquesta manera, han felicitat tant la policia com la Batllia "per la rapidesa amb la que han portat la investigació", així com el departament d'Afers Socials "pel suport prestat". Així, demanen que es castigui "amb les penes màximes els proxenetes i es persegueixi els clients, implementant una legislació clara en aquest sentit".

Des de l'entitat demanen que el departament d'Afers Socials "atengui, protegeixi i faci un seguiment de la situació de les víctimes d'aquest cas, entre les quals hi ha persones vulnerables (una dona gran i un menor), i no es criminalitzi les dones prostituïdes".

Des d’Acció Feminista d’Andorra també demanen als mitjans de comunicació escrits que deixin de publicar anuncis "afavorint la prostitució, i així, no contribueixin a divulgar una pràctica que vulnera els drets de les dones".

stats