Societat 04/03/2022

Els acomiadaments d'RTVA es faran efectius aquest dilluns

Arxiu ANA
1 min
El director de RTVSA, Francesc Robert, aquest dilluns.

Andorra la VellaTal dia com avui de fa 10 anys, el 5 de març de 2012, va ser notícia...

El director general de RTVA, Francesc Robert, ha confirmat que l'ajustament de pressupost de l'ens es realitzarà amb la reducció de catorze llocs de treball, deu dels quals corresponen a acomiadaments que es faran efectius aquest mateix dilluns. Segons Robert, totes les baixes són pactades i suposaran un estalvi de 490.000 euros, però també un cost de 280.000 que caldrà pactar amb el Govern, ha reconegut.

L'ajustament de pressupost de RTVA es durà a terme amb la reducció de la plantilla. Així ho ha confirmat el director general de RTVA, Francesc Robert, qui ha indicat que en total s'eliminen catorze llocs de treball, 'nou o deu d'ells' corresponents a acomiadaments, a més d'alguna baixa que es fa permanent, alguna persona que va marxar a principis d'any i un director menys.

Amb aquestes mesures, Robert calcula que s'estalviaran 490.000 euros però, alhora, els acomiadaments tindran un cost de 280.000 euros, ja que hi havia persones que portaven anys treballant a l'empresa i d'altres amb sous alts. El director general d'RTVASA també ha admès que pagar les indemnitzacions serà un 'problema' i que caldrà pactar amb el Govern per fer-hi front. Amb tot, ha dit, 'costen d'acomiadar però suposen un estalvi de cara al futur'.

Les baixes, que es realitzaran aquest dilluns, seran 'totalment pactades' i amb l'eliminació d'un càrrec de direcció també s'estalvia 'un sou i mig o dos', ha destacat Robert.

stats