Societat 16/09/2019

Acord de col·laboració entre l’ACA i el MoraBanc Andorra

Els nous socis de l’Automòbil Club disposaran de 50 euros de descompte en l’abonament de temporada del bàsquet

A. S.
1 min
El president del BCA i el president i el director general de l'ACA durant l'acte de presentació de l'acord. / A. S.

Andorra la VellaL’Automòbil Club d’Andorra i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han signat aquest dilluns un acord de col·laboració que consisteix en un descompte de 50 euros en l’abonament de temporada del MoraBanc pels nous socis de l’ACA. El descompte és tant per l’alta de l’abonament com per la renovació de l’abonament de temporada. A més, la col·laboració també inclou aquelles persones que ja siguin socis de l’ACA, ja que si hi inscriuen a la seva parella, també podran gaudir dels 50 euros de descompte.

Enric Pujal, president de l’ACA, comenta que li fa especial il·lusió signar aquest acord. “Considero que som els dos clubs més grans d’Andorra i què menys que teixir una col·laboració que pot aportar alegries als respectius socis”. Tal com explica Pujal, les dues entitats comparteixen uns valors i uns objectius com són l’esport i el turisme i és per aquest motiu la importància i rellevància que té aquest acord.

Per la seva banda, Gorka Aixàs, president del MoraBanc Andorra, considera que era natural que aquestes dues entitats s’acabessin trobant. Tot i ser només per aquesta temporada, tots dos presidents s’han mostrat confiats en què les col·laboracions entre tots dos clubs aniran més enllà en el futur, ja que beneficien a les dues parts. “Esperem que sigui el primer pas d’una col·laboració que tingui molts més anys al davant”, ha dit Aixàs.

stats