Societat 28/06/2019

Un acròbata resulta ferit durant l'assaig del Cirque du Soleil

Ha estat retirat de l'escenari després de caure d'esquenes des d'una altura d'uns quatre metres.

Marc R. Fort
1 min
L'acròbata ferit durant un espectacle aeri. / M. R. F. (ANA)

Andorra la VellaUn acròbata ha resultat ferit durant l'assaig general de l'espectacle 'Rebel' del Cirque du Soleil, celebrat aquest divendres al recinte instal·lat al Parc Central d'Andorra la Vella. L'incident ha tingut lloc quan l'artista, durant un número aeri ha caigut d'esquenes des d'una altura d'uns quatre metres. El ferit ha estat retirat en llitera de l'escenari pels serveis mèdics i a hores d'ara no es té constància del seu pronòstic, ja que des de l'hospital no s'ha volgut informar del pronòstic ni de les lesions patides.

D'altra banda, Betim Budzaku, gerent d'Andorra Turisme, ha destacat que el Cirque du Soleil "és una garantia d'èxit a Andorra", afegint que "l'espectacle té una ocupació de més del 90%". Amb aquestes declaracions, Budzaku no posa en dubte la continuació de l'esdeveniment en un futur, i que en cas que no fos així, "es buscaran alternatives".

'Rebel' és un espectacle nou i exclusiu de l'edició d'enguany en el que hi participen entre 10 i 12 artistes. Budzaku ha donat per fet que "els espectadors podran gaudir d'una nova perspectiva del Cirque du Soleil". Pel que fa a la capacitat d'ocupació, Budzaku ha destacat el fet que anys enrere, el Cirque du Soleil tenia una capacitat per aglutinar 50.000 persones, i posteriorment, aquesta xifra es va veure augmentada fins a arribar a l'actual, que és d'unes 110.000 places disponibles.

L'objectiu principal de l'espectacle "recau a mantenir les bones valoracions que ha tingut fins ara el Cirque du Soleil, que actualment és d'un 9/10", ha recalcat Budzaku, assegurant d'aquesta manera que "aquest esdeveniment és un dels principals motius que fa que la gent visiti el Principat d'Andorra".

stats