Societat 12/08/2020

Acte vandàlic al berenador de la Comella

Astrié avisa que a partir d'ara hi haurà més vigilància

Ara Andorra
1 min
La font del berenador de la Comella destrossada. / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Andorra la VellaEl cònsol menor d'Andorra la Vella, David Astrié, s'ha pronunciat aquest dimecres sobre les destrosses a la font del berenador de la Comella. Astrié ha afirmat amb contundència que estan "convençuts" que "ha estat un acte intencionat amb maquinària pesant" i que hi ha hagut una mala voluntat al darrere perquè "les destrosses que han provocat no es fan amb una pala o un martell".

Des del comú se senten "sobtats i decebuts", segons ha dit, perquè "es procura tenir tots els equipaments a l'aire lliure en bon estat per poder gaudir de la natura amb convivència i respecte". Tot i que no ha sabut detallar el cost de la reparació, ha assegurat que reconstruiran la font amb mitjans interns del comú, "però seran hores de feina dels nostres operaris que podrien estar fent una altra cosa".

Per últim, Astrié ha avançat que "es podrien obrir línies d'investigació" per resoldre l'incident i que, a partir d'ara, la zona tindrà "més vigilància i hi haurà menys permissivitat" perquè no hi hagi una tercera vegada.

Segona vegada

El comú d'Andorra la Vella ha denunciat aquest dimecres a través de les seves xarxes socials l'acte vandàlic a les muntanyes de la parròquia, que ha deixat la font del berenador de la Comella pràcticament destrossada.

Cal recordar que és el segon acte d'aquest tipus que passa aquest estiu, ja que aquest dilluns el Govern va informar de desperfectes deliberats al refugi de Cabana Sorda, motiu pel qual Medi Ambient ha presentat una denúncia davant de la policia amb l'objectiu de rescabalar les destrosses efectuades.

stats