Societat 27/12/2018

Un total de 90 activitats programades en el 27è Saló de la infància i la joventut

La programació inclou la revetlla de Cap d'Any

T. Navarro
1 min
Activitats programades durant el 27è Saló de la infància i la joventut d'Andorra. / T. N. (ANA)

EncampEl cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, junt amb altres membres de l’equip comunal, ha inaugurat aquest dijous el 27è Saló de la infància i la joventut d’Andorra al Complex esportiu i sociocultural d’Encamp. Una nova edició amb un total de 90 activitats programades per a nenes i nens d’entre 1 i 8 anys, dividits en dos espais diferents en funció de l’edat. Enguany per primer cop s’inclourà la revetlla de Cap d’Any al programa d’actes, “una petició que teníem tant del poble com de la joventut”, ha explicat el conseller de Joventut, Esports i Turisme Xavi Fernández.

Durant el primer dia han assistit al recinte al voltant dels 500 infants, tot i que l’objectiu final és arribar a la mateixa xifra de l’any passat. Per al comú “l’expectativa mínima és aconseguir els 7.000 que vam tenir i, tot el que sigui de més, benvingut serà”.

Del 3 al 5 de gener el saló es traslladarà a la sala polivalent del Pas de la Casa, on els infants podran gaudir de quatre tallers de treballs manuals, tres jocs de simulació, dues carpes de consoles, una trentena de jocs tradicionals, dos espectacles, set inflables i una ludoteca infantil.

stats