Societat 30/10/2021

Adjudicats els tallers sobre violència de gènere, assetjament i igualtat als centres escolars

ARA Andorra
1 min
La ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés.

Andorra la VellaEl Govern ha aprovat l’adjudicació dels tallers sobre violència de gènere, assetjament i igualtat als centres educatius d’Andorra per al curs 2021- 2022. L’adjudicació dels treballs de preparació (disseny) i dinamització (realització) dels tallers ha recaigut sobre el psicòleg Arnau López.

L’objectiu és conscienciar de les causes i les conseqüències de la violència de gènere i de la violència domèstica per prevenir-les. Generant, d’aquesta manera, un espai de reflexió conjunta amb un llenguatge accessible segons l’edat dels alumnes.

Amb aquesta motivació, s’ha determinat que els tallers abordaran les temàtiques següents: prevenció de la violència de gènere (alumnat de tretze anys), prevenció de l’assetjament escolar (estudiants de catorze anys) i igualtat de gènere (alumnat de quinze anys).

Els tallers, d’una durada de 90 minuts, s’impartiran als centres escolars de tot el país, a tots els sistemes educatius. La programació es definirà amb el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior.

stats