Societat 27/06/2023

Afectacions al trànsit aquest cap de setmana per l'Ironman

S'aconsella a totes les persones que desitgin circular per les carreteres tallades que ho facin abans o després de les hores de tall

ANA
2 min
Alguns dels talls de trànsit que es donaran aquest cap de setmana.

Andorra la VellaLa celebració de la cursa de triatló Ironman 70.3 Andorra provocarà afectacions al trànsit els dies 1 i 2 de juliol, segons informa el Govern. Així, s'aconsella a totes les persones que desitgin circular per les carreteres tallades que ho facin abans o després de les hores de tall i que, en la mesura del possible, es limiti al màxim els desplaçaments durant aquests dies.

D'aquesta manera, el dissabte 1 de juliol la circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram viari de la CS-200 que va des de l'aparcament comunal del llac d'Engolasters fins al camí Font de la Closa des de les deu del matí i fins a les nou de la nit, excepte per als veïns de la zona i els serveis dels restaurants.

Pel que fa al diumenge 2 de juliol és quan es preveuen més afectacions. La circulació de vehicles quedarà interrompuda en el túnel de les Dos Valires en els dos sentits de la marxa de les set del matí a les tres del migdia. Així mateix, la circulació de vehicles quedarà tancada en sentit França des de la rotonda del Km 0 fins a la rotonda d'Engolasters de les vuit del matí a les tres de la tarda, i la circulació de vehicles en direcció França es desviarà pel centre d'Escaldes-Engordany.

Malgrat que es podrà circular en ambdós sentits de la marxa, la circulació de vehicles quedarà tancada en el carril dret de la CG-2 en direcció França des de la cruïlla de la CS-200 fins a la rotonda del coll d'Ordino des de les vuit del matí fins a dos quarts de tres del migdia. Així mateix, la circulació de vehicles quedarà tancada en un carril en la CG-2/CG-1 en direcció Andorra la Vella des de la rotonda de les Dos Valires fins al parc Central d'Andorra la Vella des de les deu del matí i fins a dos quarts de quatre de la tarda.

Per altra banda, la circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram viari de la CS-200 que va des de l'aparcament comunal fins al camí Font de la Closa des de les dotze de la nit fins a les cinc de la matinada. Aquest tancament s'amplia a tota la CS-200, fins a la cruïlla amb la CG-2, fins a les deu del matí. Els veïns de la zona podran circular-hi fins a les vuit.

A més, la circulació de vehicles quedarà tancada en la carretera d'Ordino des de la rotonda d'inici del coll d'Ordino a Canillo fins a Ordino des de dos quarts de nou del matí fins a dos quarts de tres de la tarda. Finalment, la circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram situat entre la rotonda de l'Aldosa i la rotonda d'Anyós des de les nou del matí fins a les tres de la tarda. El carril dret quedarà tancat i només es podrà circular en el carril en sentit de la rotonda d'Anyós a la rotonda de l'Aldosa. Es poden produir altres afectacions en altres carreteres, però sempre garantint el pas dels vehicles.

stats