Societat 18/02/2022

Afectacions viàries i en les línies de bus amb motiu de l'Andorra Mountain Music

Els talls en el trànsit començaran aquest dissabte i tindran continuïtat el 26 de febrer i el 5 i 12 de març

ANA
1 min
El tram que es veurà afectat pels concerts de l'Andorra Mountain Music.

Andorra la VellaEl departament de Mobilitat ha alertat de les afectacions viàries que patirà Andorra en el marc de la celebració dels concerts l'Andorra Mountain Music, el primer dels quals tindrà lloc aquest dissabte de la mà de Martin Garrix. D'aquesta manera, s'informa que aquest 19 de febrer, però també el dia 26 d'aquest mes i els popers 5 i 12 de març entre les 17 i les 21.30 hores, el carril lent en sentit nord a l'avinguda de Salou quedarà tallat al trànsit entre la rotonda de les Costes i la de la Comella. Per tant, la CG1 en aquest tram només comptarà amb un sol carril en cada sentit de circulació.

D'altra banda, Mobilitat informa que de les 21.30 fins a les 00.30 hores es tallarà totalment el trànsit a l'avinguda de Salou entre les rotondes esmentades anteriorment. El pas a nivell per a vianants que creua la CG1 a l'altura de l'Estadi Comunal estarà tancat. En el seu lloc s'habilitarà un pas de vianants provisional a la zona del pont de Prada Motxilla.

Pel que fa a les afectacions en les línies regulars de transports, la parada 5413 Estadi Comunal restarà anul·lada de les 17 a les 22 hores. El servei del Bus Exprés també estarà inhabilitat a partir de les 21 hores i el bus de nit, en les seves parades 5412, 5413 i 5411 estaran anul·lades de les 22.30 a les 01.30 hores.

Finalment, des de Mobilitat també s'alerta que aquest dissabte, de les 8 a les 18 hores, el carrer Josep Viladomat d'Escaldes-Engordany quedarà tallat al trànsit pel muntatge d'una grua, entre el carrer Constitució i l'avinguda de les Escoles.

stats