Societat 04/01/2024

Com afectarà la cavalcada de Reis al trànsit?

Mobilitat Andorra ha anunciat afectacions de trànsit els propers dies 4 i 5 de gener

ARA Andorra
2 min
La cavalcada de Reis. / ARXIU

Andorra la VellaMobilitat Andorra ha anunciat afectacions de trànsit els propers dies 4 i 5 de gener a causa de les tradicionals cavalcades de Ses Majestats els Reis d'Orient. Es prega als ciutadans que prenguin nota i planifiquin els seus desplaçaments tenint en compte les restriccions establertes.

Andorra la Vella: El 4 de gener, de 18 a 20:30h, la circulació quedarà tallada pel pas del patge reial. El recorregut inclourà la plaça Príncep Benlloch, avinguda Meritxell, avinguda Carlemany, avinguda de les Escoles, carrer Santa Anna, avinguda Copríncep de Gaulle, avinguda del Pessebre, avinguda de les Escoles i carrer del Parnal.

Encamp: El 5 de gener, de 18h a 18:30h, la cavalcada anirà de la rotonda Prat de Genil al complex esportiu, sense implicar cap tall de circulació.

Canillo: El 5 de gener, de les 18:00h a les 18:30h, la cavalcada sortirà de l'edifici Perecaus en direcció al centre del poble, sense afectar la circulació.

Pas de la Casa: El 5 de gener, de 18h a 19h, la cavalcada anirà des del peu de pistes fins a la sala de festes, sense generar interrupcions de trànsit.

Ordino: El 5 de gener, de les 18:30h a les 20:15h, la cavalcada recorrerà els carrers del centre del poble, sense cap tall de circulació.

La Massana: El 5 de gener, de 17h a 17:45h, la cavalcada sortirà de La Serradora fins a l'avinguda de Sant Antoni 91-93, tornarà pel mateix trajecte fins a l'avinguda el Través i repetirà el recorregut fins a la plaça de les Fontetes, sense afectar la circulació.

Sant Julià de Lòria: El 5 de gener, de les 18h a les 20h, la cavalcada seguirà el recorregut des de la CG-1, passant per la plaça Francesc Cairat, avinguda Verge de Canòlich, carrer Bonaventura Riera, avinguda Rocafort, avinguda Verge de Canòlich i arribarà a la plaça de la Germandat, sense generar talls de circulació.

Es recomana als conductors planificar rutes alternatives i tenir paciència durant aquests esdeveniments festius. Per a més informació, podeu seguir les actualitzacions de Mobilitat Andorra a través de @Mobilitat_AND a Twitter.

stats