Societat 01/03/2024

Els afectats pels canvis a les pensions d'invalidesa ja han estat informats per la CASS

Ha realitzat 244 convocatòries i només set persones no han pogut ser localitzades

ARA Andorra
1 min
La façana de la CASS.

Andorra la VellaAvui divendres 1 de març s’acaben les convocatòries als pensionistes d’invalidesa compatible amb el treball (G1) als que s’ha detectat una variació en la seva pensió.

Del dilluns 20 al dijous 29 de febrer s’han realitzat 244 convocatòries, més del que estava previst en un principi degut al fet que durant les primeres explicacions de cartes es va detectar un error d’impressió, i es va haver de tornar a convocar algun pensionista per lliurar la carta correcta.

Els pensionistes als que no variarà la pensió al mes de març rebran una comunicació on també se’ls explicarà que a partir de l’abril el càlcul serà automàtic i la seva pensió podria variar en funció dels seus ingressos.

No s’ha pogut contactar amb 6 pensionistes, als que s’està enviant convocatòries per altres mitjans, i en cas de seguir sense poder contactar amb ells, s’utilitzarà la notificació via BOPA.

7 pensionistes han demanat suport de l’assistent social destacada pel departament d’afers socials.

Recordar que a partir del moment en que s’ha realitzat la notificació, els pensionistes tenen 10 dies hàbils per realitzar al·legacions, i passat aquest temps es comunica la resolució ferma del nou import de pensió. Aquesta resolució també pot ser recorreguda al consell d’administració de la CASS.

stats