Societat 28/06/2020

Afluència moderada de visitants en el primer cap de setmana de reobertura de Naturlandia

El parc preveu que en els propers dies s'habilitin la resta d'activitats

Ana
2 min
Activitats en el primer cap de setmana de reobertura de Naturlandia. / NATURLANDIA

Sant Julià de LòriaNaturlandia ha donat per iniciada la temporada estival coincidint amb el primer cap de setmana d'obertura total de les fronteres. L'arribada de visitants ha estat moderada, i aquests primers dos dies han servit per poder tastar les impressions dels primers clients davant la nova situació, segons expliquen des del parc a través d'un comunicat. Les previsions de cara al cap de setmana vinent són més bones, ja que la sensació que es té és que la gent té ganes de fer activitats a l'aire lliure i desconnectar i "aquí troba totes aquestes experiències que es complementen amb els altres atractius del país", ha comentat el director del parc, Xabier Ajona.

A més, la reobertura ha coincidit amb el canvi de direcció i amb les noves mesures de seguretat i higiene. La més destacada és la que afecta el Tobotronc, ja que s'ha de reservar l'hora del viatge al moment de fer la compra per tenir un control de la cua i evitar aglomeracions i temps d'espera. En aquest sentit, els clients s'asseguren que fan el trajecte a l'hora que han seleccionat, podent fer altres activitats durant la resta del temps. Pel que fa a les mesures d'higiene, s'han disposat punts de gel hidroalcohòlic per tot el parc, s'han ampliat els espais de terrasses per garantir un millor distanciament entre taules i s'han reforçat els protocols de neteja.

En relació a les activitats, de moment s'han obert les principals preveient aquesta assistència moderada de clients i en total s'han venut uns 300 tiquets entre el Tobotronc, l'Airtrekk, el Parc d'animals, i altres activitats. Per tant, segons expliquen des del part, amb l'aixecada de les restriccions, els esforços del personal s'han centrat a posar a punt les activitats més demandades i també s'ha insistit en les tasques de manteniment de mobiliari i en adaptar la senyalística a les noves circumstàncies.

Pel que fa als restaurants, el nou concepte gastronòmic ha estat ben rebut pels clients, i tant el restaurant de la cota 1600 com 'La Borda' a la cota 2000 han gaudit d'una bona afluència de gent. A més, a banda de les persones que accedeixen per gaudir del parc, també s'hi han sumat ciclistes, excursionistes i altres esportistes que gaudeixen de l'entorn de la Rabassa. Finalment, des del parc informen que obriran cada fins al 13 de setembre de les 10 a les 18 hores i preveuen que en els propers dies s'habilitin la resta d'activitats.

stats