Societat 15/12/2021

Aforament al 100% del transport públic que disposi de registre de passatgers

ANA
1 min
Un vehicle de Direct Bus.

Andorra la VellaEl Govern ha aprovat una modificació de l'article 21 del Decret 406/2021 de noves mesures excepcionals per l'evolució de la situació sanitària referent al transport públic. Així, segons es detalla en un BOPA extra fet públic aquest dimecres, aquells transports públics que disposin d'un registre de viatgers podran augmentar la seva capacitat fins al 100%. Per contra, la capacitat màxima dels vehicles de transport públic nacional de viatgers urbà, interurbà i parroquials, es manté al 70%.

Tot i l'ampliació d'aforaments, el text també detalla que caldrà seguir aplicant escrupoloses mesures d'higiene generals. Aquestes fan referència amb què els vehicles hauran d'estar equipats amb gel hidroalcohòlic en la part davantera i posterior; caldrà promoure que les persones vagin assegudes; s'haurà de fer una neteja i desinfecció completes després de cada trajecte, i caldrà delimitar, mitjançant marques a terra, les zones per viatjar dret.

Cal recordar, però, que aquesta nova mesura que modifica el Decret 406/2021 té una vigència prevista fins al 22 de desembre vinent.

stats