Societat 03/04/2024

Albert Mora deixa la direcció d'UNICEF Andorra

La Junta Directiva d’UNICEF Andorra està compromesa a assegurar una transició suau i efectiva

ARA Andorra
1 min
Albert Mora, exdirector d'UNICEF Andorra

Andorra la VellaUNICEF Andorra anuncia una reorientació en les seves prioritats estratègiques i realitza canvis en la seva direcció, reflectint el compromís continu de l’organització amb la seva missió i amb la millora de l’impacte social.

Comitè Nacional d’Andorra per l’UNICEF comunica a tots els seus col·laboradors, socis i a la comunitat en general, els detalls d’un canvi estratègic per impulsar i fomentar el creixement i la innovació. Aquesta nova visió reflecteix els canvis en el panorama social i les necessitats emergents de les comunitats a les quals servim. A més d’aquesta reorientació, també anunciem un canvi en la direcció de l’Associació.

Després de tres anys al capdavant, Albert Mora deixa el seu càrrec com a director. UNICEF vol expressar el seu agraïment pel seu compromís i dedicació durant el seu mandat, i li desitgem el millor en els seus futurs projectes. La Junta Directiva d’UNICEF Andorra està compromesa a assegurar una transició suau i efectiva, garantint la continuïtat dels programes i serveis durant aquest període de canvi.

stats