Societat 18/07/2018

Una plaça, l'alternativa al The Cloud més comentada a les xarxes

La notícia d'Andorra Telecom ha generat tot tipus de comentaris, majoritàriament criticant el projecte

ARA Andorra
1 min
Solar on s'havia de construir el The Cloud. / D. R.

Andorra la VellaLa notícia de la suspensió del projecte de construcció de l'edifici The Cloud no ha deixat indiferent la societat andorrana, provocant opinions de tots colors que s'han fet visibles a les xarxes socials. La majoria de comentaris ressalten el fet que ja es veia a venir que el projecte no era viable, lamenten les despeses que ha comportat fins a la data i que ja s'hagin enderrocat dos edificis, i proposen alternatives per aprofitar el solar.

Entre elles, les més aplaudides són fer-hi una plaça o un espai verd que connecti l'avinguda Meritxell amb Prada Ramon, però també s'han llançat d'altres idees, com ara pisos de protecció oficial per fer front a l'augment dels preus dels lloguers.

Les primeres reaccions polítiques per part de l'oposició també s'han conegut a través de Twitter. Des d'SDP, Víctor Naudi ha assegurat que "no és ni ha sigut mai un projecte viable", i ha lamentat que Andorra Telecom estigui en locals provisionals i hagi gastat "una quantitat de diners estratosfèrics".

La consellera general Rosa Gili, del PS, considera que The Cloud se suma a d'altres qüestions (inversió estrangera, reforma sanitària, funció pública, adjudicacions dubtoses) que fan que el balanç de la gestió de DA sigui negatiu, al seu parer.

En la mateixa línia s'ha pronunciat Jordi Gallardo de Liberals d'Andorra, assegurant que és un exemple "de mala gestió i improvisació lamentable que demostra que el projecte de DA no sap on porta el país".

stats