El 95% d'alumnes aproven el batxillerat professional del sistema francès

El 100 % superen el general i el BTS de tècnics superiors en gestió, mentre que el 83,2 % obtenen el 'brevet'

El 95% dels alumnes del sistema educatiu francès han superat l'examen final del batxillerat professional després de fer-se públics els resultats de la repesca. Abans d'aquesta prova, però, el 100% d'estudiants ja havien obtingut el batxillerat general i el BTS de tècnics superiors en gestió. Aquest diploma s'obté un cop s'ha superat el batxillerat i amb dos anys més d'estudis. El BTS es va posar en marxa al Lycée Comte de Foix l'any 1994 en la seva branca d'assistents de gestió de petites i mitjanes empreses.

Pel que fa al 'brevet', l'han obtingut un 83,2 % d'alumnes. Aquest diploma valida el primer cicle de secundària de l'ensenyament francès i es passa al tercer curs (troisième), abans d'entrar a cursar el batxillerat. Els resultats del Lycée Comte de Foix estan per sobre de la mitjana dels centres educatius francesos.

La direcció de l'escola felicita, en un comunicat, els alumnes per les bones notes i també els equips educatius per la tasca duta a terme. És el primer curs al centre del director Daniel Raynal que hi va arribar el mes de setembre passat en substitució de François Dechosal, que va morir sobtadament el gener del 2017.