Societat 13/09/2019

Álvarez, nou president de la FAF

L’altre candidat, Carles Riba, va rebre 6 vots

Ara Andorra
1 min
Nens i nenes de 12 escoles andorranes. / BIOT FOUNDATION

Andorra la VellaL’assemblea extraordinària celebrada aquest dijous a la nit a l’Estadi Comunal Joan Samarra va escollir Fèlix Álvarez com a president de la Federació Andorrana de Futbol amb 21 vots a favor, tal com informa ATV. La nova junta estarà formada per Alfonso Martín i Ricard Tolosa com a nous vicepresidents, Josep Antoni Combarros serà el nou tresorer i els vocals seran Marc Rodríguez, Josep Izquierdo, Joan Foix i Anna Pazos.

Álvarez va comentar que intentaran “ser transparents i corregir coses que s’hagin pogut fer malament”. Segons el nou president, es tracta de treballar i veure on es pot millorar.

Álvarez esdevé el cinquè president de l’entitat, enmig de l’operació Cautxú, que investiga delictes econòmics i financers relacionats amb les subvencions de la UEFA i la FIFA. L’operació manté l’extresorer, Josep Garcia, en presó provisional, al secretari general Tomàs Gea sota a arrest domiciliari i a l'antic president Víctor Santos en llibertat amb càrrecs.

L’altre candidat, Carles Riba, va rebre 6 vots i l’escrutini es va completar amb un vot en blanc i un altre de nul. Riba s’ha mostrat contrariat amb el resultat i espera “que la federació treballi pel futbol sala del país.”

stats