Societat 01/12/2019

Andorra dona suport als seus Special Olympics

El sopar benèfic recapta més de tres mil euros tot i que caldrà fer el recompte del cobert solidari per saber la quantitat total recollida

Carles Alonso
1 min
Carlos Sobera amb part dels esportostes d'Special Olympics Andorra. / C. A. (ANA)

Andorra la VellaLa primera edició del sopar solidari a benefici del Special Olympics Andorra ha estat tot un èxit. Un total de 120 persones varen prendre part en un esdeveniment on hi havia representada, gran part de la societat civil i empresarial del Principal on es varen recollir més de 3000 euros que caldrà sumar la recaptació final del cobert solidari. La Borda Pairal va acollir la primera edició de l'esdeveniment que segons el president d'Special Olympics Andorra, Àlex Terés "ha de ser un esdeveniment anual que es farà abans de l'inici de la temporada d'hivern". Cal recordar que Special Olympics Andorra ja té creada la secció d'esports d'hivern, però vol introduir dintre d'ella, modalitats que encara no hi formen part. Per aquest motiu, la recaptació aconseguida amb el sopar solidari "anirà destinada a dotar de recursos l'entitat i així poder afegir més modalitats esportives" segons indica Terés.

El sopar benèfic ha tingut una magistral conducció per part del mediàtic presentador Carlos Sobera que va aconseguir dinamitzar de manera alegre i divertida, la subhasta on hi havia regals com una gorra de Marc Marquez, signada; Una samarreta i una gorra d'Àlex Rins; un polo de Tito Rabat; una samarreta dedicada de Luís Suarez; una samarreta dedicada de Marcos Asensio, dos CD dedicats de Josep Carreras i Loquillo, respectivament, una pilota signada per Carles Pujol, entre altres regals. Les 11 taules que es varen omplir varen gaudir d'una excepcional vetllada, on Andorra va tornar a demostrar que és solidària.

stats