Societat 29/05/2019

L'Andorra estudia comprar una plaça a Segona B

Es tracta d'una opció que s'ha fet servir en altres ocasions per diversos clubs

Ara Andorra
1 min
La celebració per l'ascens de l'Andorra a Tercera. / FC ANDORRA

Andorra la VellaL'Andorra de Gerard Piqué ha aconseguit l'ascens directe a Tercera, una fita que fa uns mesos semblava impossible, però el central blaugrana no està conforme amb aquest fulgurant ascens i vol fer el salt directament a la categoria de bronze, a la Segona B.

Aquesta és l'opció que està als despatxos del club tricolor, segons informa aquest dimecres Mundo Deportivo. La crònica firmada per Edu Polo explica que la idea és la compra d'una plaça a Segona B per fer el salt directament a la categoria de bronze del futbol espanyol, alhora que recorda que és una alternativa que ja va fer l'any passat l'Eivissa, que va comprar la plaça del Lorca, que arrossegava un deute de 480.000 euros i els balears van abonar els drets econòmics a la Federació per poder jugar a Segona B. I fa dues temporades, després dels descensos administratius del Gavà i el Boiro gallec, la federació va emetre un comunicat xifrant en 133.000 euros el preu d'una plaça a Segona B. Va haver-hi fins a 22 equips interessats en comprar-les.

L'Andorra, club del qual és propietari Piqué des del mes de desembre, ha aconseguit l'ascens a Tercera Divisió després imposar-se al Viladecans per 3-0 en l'última jornada del campionat, diumenge passat.

stats